açıklama
Kullanılmış 2 aşamalı buharlaştırma istasyonu UNIPEKTIN. Yeni 1997.
1 aşamalı aroma kapanı, 2 aşamalı konsantrasyon.
Elma suyu için (bulutlu / filtrelenmiş):
Girilen miktar: 4212 kg/h / 2840 kg/h
Girilen kuru hamur: %12 / %17.8
Sıcaklık giriş: 15/45 derece C.
Su buharlaşması: 3500 kg/saat
Çıkış miktarı: 2.840 / 712 kg/saat
Sıcaklık çıkış: 50/55/25 derece C.
İlk kuru kütle: %17,8 / %71
Aroma (15x): 26,8 l/saat
Sıcaklık aroma: 7 derece C
Buhar tüketimi: 1450 kg/saat
Tatlı su tüketimi: 5 m3/saat
Bu açıklamalar otomatik olarak çevrilmiştir lütfen dikkat ediniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşın. Bu sınıflandırılmış reklamın bilgileri yalnızca gösterge niteliğindedir. Firmamız, satın almadan önce satıcıyla ayrıntıları kontrol etmenizi önerir.