açıklama
Cordon Bleu hattı Leylek - Marel
Cordon bleu gibi dolgulu ürünler için kalıplama hattı (taze ağırlık 100gr)
Porsiyon başına taze ağırlık ± 100 gramdır. Ana bileşenler 48 gram kıyma 10 gram işlenmiş peynir 10 gram sosis veya jambon geri kalanı ekmek kırıntılarıdır
oluşuyor:
"Risco Brevetti" vakum doldurucu
Tip RS303 (dolgu-öğütücü)
Eurobinler için yükleyici ile
kıyma makinesi ısısı ile (Filler-Grinder), Tip RS 70
BJ 2010
dolgu-öğütücü açıklığı 90 x 5 mm'lik üst üste 2 dolgu şeridi
MasterSlice "Marel - Stork"
Tip 1511
- Masterfill'e bağlı işlenmiş peyniri doldurmak için kullanılır
"Marel" MasterFill
Tip MTFU
- Karl schnell vakum doldurucusundan işlenmiş peyniri alır ve porsiyonlar
"Marel" MasterFormer
Tip TA1521
Neredeyse hiç basınç kullanmayan MasterFormer sistemi, el yapımı görünümlü ve et kütlesinin yapısını ve dokusunu koruyan yüksek kaliteli dolgulu ve dolgusuz ürünler üretir.
MasterSlice ve MasterFill modülleri, MasterFormer besleme hattındaki et kütlesine katı, sıvı ve macun dolguların eklenmesini sağlar.
MasterFormer, minimum malzeme israfı ve maksimum esneklik ile cordon bleu veya steak haché dahil olmak üzere çok çeşitli son ürün olanakları sunar.
Özellikler
- Et kütlesinin yapısını ve dokusunu korumak için ultra düşük basınçlı şekillendirme
- El yapımı görünümlü dolgulu ve dolgusuz ürünlerin tam otomatik üretimi
- MasterSlice, temel hammaddeye ölçüye göre kesilmiş katı dolgu dilimleri ekler
- MasterFill sıvı veya macun dolgular eklemek için kullanılır
- Minimum malzeme israfı
- Son ürünler doğrudan tepsilere paketlenebilir veya alternatif olarak daha ileri işlemler için hazır hale getirilebilir
- Kullanımı ve temizliği kolay
bu ekstra bi̇lgi̇ler bu model i̇çi̇n standarttir. Lütfen bir ziyaret sırasında ayrıntıları her zaman iki kez kontrol edin
Stork-Marel'in Cordon Bleu Hattı, mutfak endüstrisi için özel olarak tasarlanmış son teknoloji bir gıda işleme makinesidir. Bu gelişmiş sistem, gıda işleme operasyonlarını kolaylaştırmak için hassasiyet ve verimliliği bir araya getirir. Cordon Bleu Line, en son teknolojisi ve yenilikçi özellikleriyle çeşitli gıda ürünlerinin kesilmesi, porsiyonlanması ve şekillendirilmesinde üstün performans sunar. İster et, kümes hayvanları, balık veya vejetaryen alternatifler olsun, bu makine olağanüstü doğrulukla tutarlı sonuçlar sağlar. Kullanıcı dostu arayüzü ve özelleştirilebilir ayarları, makineyi farklı işleme gereksinimlerine uyarlanabilir hale getirir. Stork-Marel Cordon Bleu Line, gıda işleme için güvenilir ve yüksek kaliteli bir çözümdür ve mutfak endüstrisinde olağanüstü verimlilik ve kalite sağlar.
Bu açıklamalar otomatik olarak çevrilmiştir lütfen dikkat ediniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşın. Bu sınıflandırılmış reklamın bilgileri yalnızca gösterge niteliğindedir. Firmamız, satın almadan önce satıcıyla ayrıntıları kontrol etmenizi önerir.