Mandıra - peynir üretim, ambalaj ve porsiyonlama makinesi Stephan TC 300 Düşük çalışma saati

3.036.000 ₺

Teklif yap
üretici Stephan
model TC 300
yıl 1990
makine lokasyonu Ukrayna UA
kategori Mandıra - peynir üretim, ambalaj ve porsiyonlama makineleri
ürün ID P231008009
dil

Detaylı bilgiler

-------------------
aktif çalışma saati 1000 saat
fişe takılı çalışma saati 1000 saat
durumu onarılmış
normlarda ---------
durumu görülebilir

açıklama

STEPHAN Combicut TC Sistemi çok işlevli bir makinedir. Gıda endüstrisinde çok çeşitli uygulamalarda başarıyla kullanılmaktadır. Kesme, karıştırma ve dispersiyonun yanı sıra ısıtma ve soğutma da aynı sistem içerisinde yapılabilmektedir. Entegre vakum sistemi oksidasyonu önler ve yüksek ürün kalitesi sağlar

Üretiminiz için Avantajlar:
Kısa parti süreleri
Homojen karıştırma
Verimli kesme
Nazik ve etkili ısıtma
Sabit özgül ağırlık
Optimum toz dağıtımı
Oksidasyon önlenir
Kararlı emülsiyonlar
Sabit ürün kalitesi
Combicut Sistemi Stephan TC 300
STEPHAN Combicut TC, birçok proses adımını tek bir makinede birleştirir. Bunlar; kesme, karıştırma, dispersiyon, ısıtma, soğutma, hava alma ve emülsiyonlaştırmadır.

Makinenin tabanında yatay olarak yerleştirilmiş karıştırma tamburu. Bir dizi kesme ve emülsifiye bıçağı ana motor tarafından arka düzlemden tahrik edilirken, kazıyıcılı karıştırma kolu ön kapaktan geçen bir motor tarafından çalıştırılır. Makine kızak ve/veya boru bağlantıları ile şarj edilir. Boşaltma bir sürgü veya alt koltuk valfi aracılığıyla yapılır.

STEPHAN Combicut TC, doğrudan buhar enjeksiyon nozulları ve/veya ceketli tamburla donatılabilir. Toz hazneleri, sıvı kapları, sıvı ölçüm sistemleri, kaldırma/devirme cihazı, STEPHAN Microcut ve boşaltma vagonu ile tamamlanabilir.

Hazır yemek
mayonez
Ketçap
yabanturpu
Soslar, Soslar
Günlük
İşlenmiş peynir
Taze peynir preparatları
Et Balık
Surimi
Karaciğer ezmesi
Fırın
Hamur hazırlama (TK)
Şekerleme
Badem ezmesi
Teknik veriler Stephan TC 300 Combicut sistemi
Ad özellikleri Değer
Varil boyutu 300 l
Parti büyüklüğü 100 - 220 l
Kapasite (büyük ölçüde ürüne bağlıdır) 1200 l'ye kadar
Ürüne ve prosese bağlı performans, kg/saat 500-1000
Maks. çalışma sıcaklığı 95°C
Enerji tüketimi kWh/saat 50 / 58
Kurulu güç, kW 75
Kameraya yüklenecek lor sayısı, kg 190
Buhar akışı, kg / saat 130
Musluk suyu tüketimi, m³ / sa 1,1
Basınçlı hava tüketimi, m³ / sa 0,2
Ayak izi, m 12,3
Genel boyutlar, mm 3500х2800х3200
Ağırlık, kg 4400
Süreçler:
Kesme
Karıştırma
Dağıtıcı
Emülsifiye edici
Doğrudan + dolaylı ısıtma
Hava Alma (Vakum)
Soğutma

Bu açıklamalar otomatik olarak çevrilmiştir lütfen dikkat ediniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşın. Bu sınıflandırılmış reklamın bilgileri yalnızca gösterge niteliğindedir. Firmamız, satın almadan önce satıcıyla ayrıntıları kontrol etmenizi önerir.


Müşteri türü Kullanıcı - küçük, orta ölçekli firmalar
Aktivite tarihi 2023
Online teklifler 2
Son aktivasyon 27 Haziran 2025

açıklama

STEPHAN Combicut TC Sistemi çok işlevli bir makinedir. Gıda endüstrisinde çok çeşitli uygulamalarda başarıyla kullanılmaktadır. Kesme, karıştırma ve dispersiyonun yanı sıra ısıtma ve soğutma da aynı sistem içerisinde yapılabilmektedir. Entegre vakum sistemi oksidasyonu önler ve yüksek ürün kalitesi sağlar

Üretiminiz için Avantajlar:
Kısa parti süreleri
Homojen karıştırma
Verimli kesme
Nazik ve etkili ısıtma
Sabit özgül ağırlık
Optimum toz dağıtımı
Oksidasyon önlenir
Kararlı emülsiyonlar
Sabit ürün kalitesi
Combicut Sistemi Stephan TC 300
STEPHAN Combicut TC, birçok proses adımını tek bir makinede birleştirir. Bunlar; kesme, karıştırma, dispersiyon, ısıtma, soğutma, hava alma ve emülsiyonlaştırmadır.

Makinenin tabanında yatay olarak yerleştirilmiş karıştırma tamburu. Bir dizi kesme ve emülsifiye bıçağı ana motor tarafından arka düzlemden tahrik edilirken, kazıyıcılı karıştırma kolu ön kapaktan geçen bir motor tarafından çalıştırılır. Makine kızak ve/veya boru bağlantıları ile şarj edilir. Boşaltma bir sürgü veya alt koltuk valfi aracılığıyla yapılır.

STEPHAN Combicut TC, doğrudan buhar enjeksiyon nozulları ve/veya ceketli tamburla donatılabilir. Toz hazneleri, sıvı kapları, sıvı ölçüm sistemleri, kaldırma/devirme cihazı, STEPHAN Microcut ve boşaltma vagonu ile tamamlanabilir.

Hazır yemek
mayonez
Ketçap
yabanturpu
Soslar, Soslar
Günlük
İşlenmiş peynir
Taze peynir preparatları
Et Balık
Surimi
Karaciğer ezmesi
Fırın
Hamur hazırlama (TK)
Şekerleme
Badem ezmesi
Teknik veriler Stephan TC 300 Combicut sistemi
Ad özellikleri Değer
Varil boyutu 300 l
Parti büyüklüğü 100 - 220 l
Kapasite (büyük ölçüde ürüne bağlıdır) 1200 l'ye kadar
Ürüne ve prosese bağlı performans, kg/saat 500-1000
Maks. çalışma sıcaklığı 95°C
Enerji tüketimi kWh/saat 50 / 58
Kurulu güç, kW 75
Kameraya yüklenecek lor sayısı, kg 190
Buhar akışı, kg / saat 130
Musluk suyu tüketimi, m³ / sa 1,1
Basınçlı hava tüketimi, m³ / sa 0,2
Ayak izi, m 12,3
Genel boyutlar, mm 3500х2800х3200
Ağırlık, kg 4400
Süreçler:
Kesme
Karıştırma
Dağıtıcı
Emülsifiye edici
Doğrudan + dolaylı ısıtma
Hava Alma (Vakum)
Soğutma

Bu açıklamalar otomatik olarak çevrilmiştir lütfen dikkat ediniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşın. Bu sınıflandırılmış reklamın bilgileri yalnızca gösterge niteliğindedir. Firmamız, satın almadan önce satıcıyla ayrıntıları kontrol etmenizi önerir.


Detaylı bilgiler

-------------------
aktif çalışma saati 1000 saat
fişe takılı çalışma saati 1000 saat
durumu onarılmış
normlarda ---------
durumu görülebilir

Bu satıcı hakkında

Müşteri türü Kullanıcı - küçük, orta ölçekli firmalar
Aktivite tarihi 2023
Online teklifler 2
Son aktivasyon 27 Haziran 2025

Benzer makina seçeneklerini buradan bulabilirsiniz

Mandıra - peynir üretim, ambalaj ve porsiyonlama makinesi Stephan TC 300