açıklama
1) Auger blancher
- JAD sistemi kullanılarak sebze, meyve ve mantarların buzunun çözülmesi, ısıtılması ve buharda pişirilmesi (hammadde ile ham buhar teması olmadan)
-Haşlama haznesine doğrudan buhar enjeksiyonu yoluyla sebze, meyve ve mantarların haşlanması
Hammaddeyi haşlama süresi, bir dişli ve bir invertör aracılığıyla sorunsuz bir şekilde düzenlenir
Makine, sıcaklığı beyazlatıcının tüm uzunluğu boyunca eşit olarak dağıtan bir sirkülasyon pompası ile donatılmıştır
Kapasite 1- 2 ton/saat
2) sebzeler, mantarlar için vidalı soğutucu
cihazın tüm uzunluğu boyunca hammadde üzerine soğuk su püskürtülmesi ile
hammadde hızının düzgün bir şekilde düzenlenmesi ile
Bu açıklamalar otomatik olarak çevrilmiştir lütfen dikkat ediniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşın. Bu sınıflandırılmış reklamın bilgileri yalnızca gösterge niteliğindedir. Firmamız, satın almadan önce satıcıyla ayrıntıları kontrol etmenizi önerir.