açıklama
D40/D50/D100 UYLUK KAPLAMASI
Meyn D50 ve D100 kemik sıyırıcılar, yüksek performanslı kemik sıyırılmış but veya et üretimi için sektörün ölçütü olarak kabul edilmektedir.
tambur eti. Sistemler basitlikle karakterize edilir ve aşağıdakilerle birleştirildiğinde neredeyse etsiz bir kemikle sonuçlanır
minimum ayar ve bakım.
D50 But Kemik Sıyırıcı, saatte maksimum 3.000 ürün kapasitesiyle anatomik butların kemiklerini mekanik olarak sıyırabilir.
butlar bağımsız makineye örneğin bantlı konveyör ile iletilir. İsteğe bağlı olarak, makine monte edilebilir
pirinç mafsallı testere ile bagetleri aynı makinede işlemenizi sağlar.
Saatte 6.000 ürün kapasitesiyle Meyn D100 boner, çok yüksek verim ve son derece düşük kemik içeriği sunar
kompakt bir yüzey üzerinde. Standart versiyonda, makine sadece uylukları tedavi eder, ancak isteğe bağlı bir tendon kesme makinesi ile
takıldığında, davul çubuklarını da mükemmel performansla işleyecektir.
İŞLEMLER
Butlar, girişin altına yerleştirilebilen bir konveyör bant ile Meyn but kemik çıkarma makinesine teslim edilebilir.
Bu konveyör bant teslimat kapsamına dahil değildir.
Bir operatör butu ürün tutucuya yükler. Ürün tutacağı daha sonra butu çekerek
Karusel mekanizmasına entegre edilmiş kemik çıkarma adımları dizisi:
* Ürün prob tarafından konumlandırılır
* Diz kapağı da dahil olmak üzere uyluk eti üzerinde kalırken, uyluk eklemi kauçuk zardan hafifçe itilir
ürün tutucu
* Kemik diyaframdan serbest bırakılır
* Derili veya derisiz kemikli but eti ayrı bir yere boşaltılır
* Kullanılan kauçuk membranın çapı, ürünün canlı ağırlığına ve yaşlandırma süresine bağlıdır. Optimum çap şudur
sahada deneysel olarak belirlenir. Her makine ile birlikte farklı çaplarda bir diyafram seti verilir
Kemik çıkarma işleminden sonra geriye kalan tek işlem kırpma ve kalite sınıflandırmasıdır. Standart Meyn düzeltme masası şu şekilde olabilir
çok kolay entegre edilebilir. Kırpma operatörlerinin sayısı müşteri gereksinimlerine bağlıdır. Diz yastığının şu şekilde olacağını unutmayın
kullanılan yöntem nedeniyle kemikleri çıkarılmış but eti ile birlikte.
SEÇENEKLER
D50 boner için seçenek:
* Bagetleri kemiklemek için muşta testeresi
* Mafsal testeresi, kemiği ayırmadan önce mafsalı buttan ayırır ve eti etkili bir şekilde
ayak bileğinin yan tarafındaki kemik. Bu cihazı kurduktan sonra, makine butları veya bagetleri kesecektir. Arasında geçiş yap
birkaç dakika sürecek
D100 boner için seçenek:
* Bagetlerin kemiklerini ayırmak için tendon kesme ünitesi
* Topuk tendonu, baget kemik çıkarma karuseline gönderilmeden hemen önce otomatik olarak kesilir. Bu cihaz ile
kurulduğunda, makine butları veya bagetleri kesecektir. Bunlar arasında geçiş yapmak yaklaşık 10 dakika sürecektir
Bu açıklamalar otomatik olarak çevrilmiştir lütfen dikkat ediniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşın. Bu sınıflandırılmış reklamın bilgileri yalnızca gösterge niteliğindedir. Firmamız, satın almadan önce satıcıyla ayrıntıları kontrol etmenizi önerir.