açıklama
Derin dondurucu hücresi 60 raf arabası için
Soğutma kapasitesi 25,1 kW
Sıcaklık maks. -25°C
Kullanılmış derin dondurucu hücre KOMA, Tip:
- 55-60 raflı arabalar için büyük derin dondurucu hücresi
- 25°C'ye kadar
- Durum: çok iyi
- Konum: Almanya
bu ekstra bi̇lgi̇ler bu model i̇çi̇n standarttir. Lütfen bir ziyaret sırasında ayrıntıları her zaman iki kez kontrol edin
2016 yılında üretilen KOMA UVD 50 Soğuk Oda, gıda işleme endüstrisinde verimlilik ve güvenilirliğin zirvesini temsil etmektedir. Özellikle derin dondurucu hücre olarak tasarlanan bu model, 55 ila 60 raf arabasını barındırma kapasitesiyle depolama için geniş alan sunar.
Güçlü bir soğutma sistemi ile donatılan UVD 50, 25,1 kW soğutma kapasitesine sahiptir ve tüm depolama alanı boyunca hızlı ve tutarlı soğutma sağlar. Maksimum -25°C sıcaklıkla, bozulabilir gıda maddelerini korumak için ideal koşulları sağlar, tazeliklerini ve kalitelerini uzun süreler boyunca korur.
KOMA'nın bu kullanılmış derin dondurucu hücresi çok iyi durumdadır ve gıda işleme operasyonları için güvenilirlik ve performans sunar. İster dondurulmuş ürünleri toplu halde depolayın ister raf arabalarında envanter düzenleyin, UVD 50 modern operasyonlar için gereken esnekliği ve verimliliği sağlar.
Özetle, KOMA UVD 50 Soğuk Oda, gıda işleme tesislerindeki derin dondurucu depolama gereksinimleri için güvenilir ve verimli bir çözümdür. Geniş tasarımı, güçlü soğutma kapasitesi ve mükemmel kondisyonu ile güvenilir soğuk depolama çözümleri arayan işletmeler için tercih edilen bir seçenek olmaya devam etmektedir.
Bu açıklamalar otomatik olarak çevrilmiştir lütfen dikkat ediniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşın. Bu sınıflandırılmış reklamın bilgileri yalnızca gösterge niteliğindedir. Firmamız, satın almadan önce satıcıyla ayrıntıları kontrol etmenizi önerir.