Çikolata üretim makinesi Katzama Automatic tempering machine 20 kg Fırsat Satışı

412.000 ₺

Teklif yap
üretici Katzama
model Automatic tempering machine 20 kg
yıl 2022
makine lokasyonu İspanya ES
kategori Çikolata üretim makineleri
ürün ID P250111027
dil

Detaylı bilgiler

-------------------
aktif çalışma saati
fişe takılı çalışma saati
durumu mükemmel
normlarda ---------
durumu üretimde

açıklama

KADZAMA profesyonel otomatik temperleme makineleri, 20 kg'a kadar çikolata alabilen tank hacmine sahiptir. Aynı işlevsellik ve tasarım:

Güvenilir analog kontrol sistemi;
Yüksek hızda çikolata çözme;
Pedallı kullanışlı volumetrik dağıtıcı ile çikolata akış kontrolü;
Dahili soğutma sistemi;
Kompakt;
Düşük voltajlı titreşimli masa dahildir.
Makine, çikolata her zaman önceden kristalize edilmiş (temperlenmiş) durumda olacak ve bir döngü içinde dolaşacak şekilde tasarlanmıştır. Tanktaki çikolata sıcaklığı 45ºC'dir. Soğutma, makinenin içindeki akışın belirli bir noktasında gerçekleşir ve bu da temperleme için bir tohum oluşturur. Makineden çıkarken çikolata 31ºC'dir. Bu koşullar altında aşırı kristalleşme gerçekleşmez ve çikolata stabilitesi korunur.

ATM'lerimizin önemli bir özelliği, plastik olanlardan farklı olarak çikolata yapmak için daha güvenli olan ve ekstra tat veya koku vermeyen metal burgudur. Farklı bir çikolata türüne (örneğin bitterden beyaza) geçmek için makineyi derinlemesine temizlerken burguyu çıkarmaya gerek yoktur.

Bu açıklamalar otomatik olarak çevrilmiştir lütfen dikkat ediniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşın. Bu sınıflandırılmış reklamın bilgileri yalnızca gösterge niteliğindedir. Firmamız, satın almadan önce satıcıyla ayrıntıları kontrol etmenizi önerir.


Müşteri türü Kullanıcı - küçük, orta ölçekli firmalar
Aktivite tarihi 2025
Online teklifler 1
Son aktivasyon 16 Nisan 2025

açıklama

KADZAMA profesyonel otomatik temperleme makineleri, 20 kg'a kadar çikolata alabilen tank hacmine sahiptir. Aynı işlevsellik ve tasarım:

Güvenilir analog kontrol sistemi;
Yüksek hızda çikolata çözme;
Pedallı kullanışlı volumetrik dağıtıcı ile çikolata akış kontrolü;
Dahili soğutma sistemi;
Kompakt;
Düşük voltajlı titreşimli masa dahildir.
Makine, çikolata her zaman önceden kristalize edilmiş (temperlenmiş) durumda olacak ve bir döngü içinde dolaşacak şekilde tasarlanmıştır. Tanktaki çikolata sıcaklığı 45ºC'dir. Soğutma, makinenin içindeki akışın belirli bir noktasında gerçekleşir ve bu da temperleme için bir tohum oluşturur. Makineden çıkarken çikolata 31ºC'dir. Bu koşullar altında aşırı kristalleşme gerçekleşmez ve çikolata stabilitesi korunur.

ATM'lerimizin önemli bir özelliği, plastik olanlardan farklı olarak çikolata yapmak için daha güvenli olan ve ekstra tat veya koku vermeyen metal burgudur. Farklı bir çikolata türüne (örneğin bitterden beyaza) geçmek için makineyi derinlemesine temizlerken burguyu çıkarmaya gerek yoktur.

Bu açıklamalar otomatik olarak çevrilmiştir lütfen dikkat ediniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşın. Bu sınıflandırılmış reklamın bilgileri yalnızca gösterge niteliğindedir. Firmamız, satın almadan önce satıcıyla ayrıntıları kontrol etmenizi önerir.


Detaylı bilgiler

-------------------
aktif çalışma saati
fişe takılı çalışma saati
durumu mükemmel
normlarda ---------
durumu üretimde

Bu satıcı hakkında

Müşteri türü Kullanıcı - küçük, orta ölçekli firmalar
Aktivite tarihi 2025
Online teklifler 1
Son aktivasyon 16 Nisan 2025

Benzer makina seçeneklerini buradan bulabilirsiniz

Çikolata üretim makinesi Katzama Automatic tempering machine 20 kg