açıklama
KADZAMA profesyonel otomatik temperleme makineleri, 20 kg'a kadar çikolata alabilen tank hacmine sahiptir. Aynı işlevsellik ve tasarım:
Güvenilir analog kontrol sistemi;
Yüksek hızda çikolata çözme;
Pedallı kullanışlı volumetrik dağıtıcı ile çikolata akış kontrolü;
Dahili soğutma sistemi;
Kompakt;
Düşük voltajlı titreşimli masa dahildir.
Makine, çikolata her zaman önceden kristalize edilmiş (temperlenmiş) durumda olacak ve bir döngü içinde dolaşacak şekilde tasarlanmıştır. Tanktaki çikolata sıcaklığı 45ºC'dir. Soğutma, makinenin içindeki akışın belirli bir noktasında gerçekleşir ve bu da temperleme için bir tohum oluşturur. Makineden çıkarken çikolata 31ºC'dir. Bu koşullar altında aşırı kristalleşme gerçekleşmez ve çikolata stabilitesi korunur.
ATM'lerimizin önemli bir özelliği, plastik olanlardan farklı olarak çikolata yapmak için daha güvenli olan ve ekstra tat veya koku vermeyen metal burgudur. Farklı bir çikolata türüne (örneğin bitterden beyaza) geçmek için makineyi derinlemesine temizlerken burguyu çıkarmaya gerek yoktur.
Bu açıklamalar otomatik olarak çevrilmiştir lütfen dikkat ediniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşın. Bu sınıflandırılmış reklamın bilgileri yalnızca gösterge niteliğindedir. Firmamız, satın almadan önce satıcıyla ayrıntıları kontrol etmenizi önerir.