Kapasite: 3.000 kg/gün
Ürünler Gouda, Tilsit, Feta / Brinsa, Mozzarella / Pasta Filata, Tereyağı
VPS süt alım ünitesi 20.000 l/h
5 adet Süt soğutma tankları
PLAVA Süt Ayırıcı, 5.000 l/h
Tetra Pak süt pastörizatörü tesisi, 5.000 l/sa
Schwarte peynir teknesi, 5.000 l
500 l laboratuvar peynir tekneleri
Günlük bitmiş ürün üretim kapasitesi günde 3.000 kg peynire kadar çıkmaktadır.
Bu peynir fabrikasının ekipmanları ile üretilen ürün yelpazesi aşağıdaki gibidir:
Gouda yuvarlak form
Gouda dikdörtgen form
Tilsit yuvarlak form
Tilsit dikdörtgen form
Feta / Brinsa
Mozzarella / Makarna Filata topları
Mozzarella / Pasta Filata çubukları
Tereyağı
Yukarıda listelenen tüm ürünler için uygun paketleme makineleri bulunmaktadır, sadece tereyağı manuel olarak paketlenmiştir.
Mozzarella için bir paketleme makinesi dışında, tüm makineler tamamen çalışır durumda ve iyi teknik durumdadır. Ekipman, mandıranın kapanması nedeniyle satılmaktadır.
bu ekstra bi̇lgi̇ler bu model i̇çi̇n standarttir. Lütfen bir ziyaret sırasında ayrıntıları her zaman iki kez kontrol edin
Eksiksiz bir peynir üretim tesisinin ekipmanı, peynir yapım sürecinin her aşamasını hassasiyet ve verimlilikle kolaylaştırmak için tasarlanmış sofistike bir dizi makineden oluşur.
İlk olarak, tanklar ve pompalar dahil olmak üzere süt alım ekipmanları, çiğ sütün dağıtım araçlarından üretim tesisine güvenli bir şekilde depolanmasını ve aktarılmasını sağlar. İçeri girdikten sonra, pastörizasyon ekipmanı sütü belirli sıcaklıklara kadar ısıtarak zararlı bakterileri ortadan kaldırırken lezzetini ve kalitesini korur.
Daha sonra, peynir tekneleri ve teleme işleme ekipmanları sütün pıhtılaşmasını ve teleme oluşumunu kolaylaştırır, bunlar daha sonra istenen doku ve nem içeriğini elde etmek için kesilir, karıştırılır ve pişirilir. Bu aşamada genellikle özel teleme bıçakları, teleme değirmenleri ve peynir presleri kullanılarak teleme bloklar veya tekerlekler halinde şekillendirilir ve birleştirilir.
Lorlar oluştuktan sonra, fazla peynir altı suyunu dışarı atmak ve peyniri son haline getirmek için presleme ve kalıplama işlemlerine tabi tutulur. Bu süreç tipik olarak peynir preslerini, kalıpları ve tutarlı boyut ve doku elde etmek için süzme masalarını içerir.
Son olarak, peyniri tüketicilere ulaşana kadar saklamak ve korumak için yaşlandırma ve paketleme ekipmanları kullanılır. Yaşlandırma odaları, sıcaklık kontrollü ortamlar ve paketleme makineleri peynirin düzgün bir şekilde olgunlaşmasını ve dağıtım için güvenli bir şekilde mühürlenmesini sağlar.
Özetle, eksiksiz bir peynir üretim tesisinin ekipmanı, her biri çiğ sütün lezzetli, yüksek kaliteli peynir ürünlerine dönüştürülmesinde hayati bir rol oynayan çok çeşitli makineleri kapsar.
Bu açıklamalar otomatik olarak çevrilmiştir lütfen dikkat ediniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşın. Bu sınıflandırılmış reklamın bilgileri yalnızca gösterge niteliğindedir. Exapro, satın almadan önce satıcıyla ayrıntıları kontrol etmenizi önerir.