Mandıra - peynir üretim, ambalaj ve porsiyonlama makinesi Alfa Laval Cream cheese,

Yıl:

Bu tesis, çift krem ​​peynir, kuark (düşük yağlı kuark ve ayrıca %20 ve %40 FiT'li kuark) ve skyr üretiminde kullanıldı. Ayrıca %3,7 yağlı, %37 kuru maddeli konsantre sütlerimiz var. Ürüne bağlı olarak, saatlik çıktı yakl. 8 saatlik bekleme süresi ile 3.500 - 5.000 l (süt yemi). Tesis 3 aşamadan oluşmaktadır: 1. aşama, her biri 2 spiral sarımlı modüle sahip 6" …






Mandıra - peynir üretim, ambalaj ve porsiyonlama makinesi MAVET UKZ-1/305

Yıl: 2017

karakteristik: Bıçak genişliği: 300 mm Güç girişi: 2,49 kW Robot eksen sayısı: 6 adet Robot erişimi: 1420 mm Yük kapasitesi: 12 kg Ağırlık: 428 kg Yükseklik: 150 mm Teçhizat: Robot Fanuc M-10iA/12



Peynir drenajı ve ön baskı kazanları MKT Presswanne

Yıl: 1997

Peynir boşaltma ve baskı öncesi kazanı MKT Presswanne Bilgi Peynir için dikdörtgen SS boşaltma ve ön presleme teknesi (boşaltma kabı). Yandan SS delikli plakalarla ve alttan mikro delikli halı ile drenaj. Drenaj yüzeyi: 10,75 m², Toplam hacim 6.000 litre peynir bloklarının yüksekliğine bağlı olarak 1.000 ila 1.700 kg peynir için uygundur. Pıhtının alt halı üzerinde rulo ile otomatik taşınması ve …








Mandıra - peynir üretim, ambalaj ve porsiyonlama makinesi Milk Project DSA Fırsat Satışı Düşük çalışma saati

Yıl: 2001

Lor dağıtıcı, loru doğrudan kullanmak istediğiniz formata taşımak ve optimum ağırlığa ulaşmak için kullanılır. Mevcut formatlar: Çapı 82mm Çapı 120mm Çapı 180mm Çapı 200mm 11mmx14mm blok