1 - 20 den 35 a sonuçlar
Yıl: 2012
Kapasite | 5100 u/h |
---|---|
Hamur ağırlığı max. | 85 g |
Hamur ağırlığı min. | 35 g |
---|
Yıl: 2003
Kapasite | 15600 u/h |
---|---|
Hamur ağırlığı max. | 70 g |
Hamur ağırlığı min. | 50 g |
---|
Yıl: 2012
Kapasite | 5100 u/h |
---|---|
Hamur ağırlığı max. | 85 g |
Hamur ağırlığı min. | 35 g |
---|
Yıl: 2004
Hamur ağırlığı min. | 60 g |
---|
Hamur ağırlığı max. | 600 g |
---|
Yıl: 2008
Konig hattını minirex olmadan satıyoruz. Hat tamamen işlevseldir. Daha fazla bilgi için benimle iletişime geçin. bu ekstra bilgi bu model için standarttır. Lütfen ziyaret sırasında ayrıntıları her zaman iki kez kontrol edin Konig Laurin 1000, fırınlarda ve gıda üretim tesislerinde çörek ve kaiserlerin verimli üretimi için özel olarak tasarlanmış kapsamlı bir gıda işleme makinesidir. 2008 yılında üretilen bu eksiksiz üretim …Yıl: 2011
Kapasite | 2500 u/h |
---|---|
Hamur ağırlığı max. | 400 g |
Hamur ağırlığı min. | 100 g |
---|
Yıl: 2022
Kapasite | 1700 u/h |
---|---|
Hamur ağırlığı max. | 700 g |
Hamur ağırlığı min. | 100 g |
---|
Yıl: 2014
Kapasite | 2500 u/h |
---|---|
Hamur ağırlığı max. | 1000 g |
Hamur ağırlığı min. | 200 g |
---|
Yıl: 2010
Küçük ve orta ölçekli laboratuvarlara özel otomatik çözümlerle her türlü ekmeği yapmanızı sağlayan modüler hat. Olası formatlar: Konaklama 1. yol Demi baget 2 yollu 3 yollu sosisli sandviç 4 yönlü Fransız ayakkabı Yarı Fransız 5 yollu 6 yollu mini sosisli sandviç Mignon'un 7 yoluYıl: 2009
Kapasite | 1500 u/h |
---|---|
Hamur ağırlığı max. | 1200 g |
Hamur ağırlığı min. | 100 g |
---|
Yıl: 2007
Kapasite | 28000 u/h |
---|---|
Hamur ağırlığı max. | 550 g |
Hamur ağırlığı min. | 40 g |
---|
Yıl: 2016
Kapasite | 2500 u/h |
---|
Hamur ağırlığı max. | 400 g |
---|
Yıl: 2013
Kapasite | 12000 u/h |
---|---|
Hamur ağırlığı max. | 200 g |
Hamur ağırlığı min. | 30 g |
---|
Yıl: 2003
Kapasite | 15000 u/h |
---|---|
Hamur ağırlığı max. | 140 g |
Hamur ağırlığı min. | 30 g |
---|
Yıl: 2000
Rondo Laminazione pasta kaplama hattı Paslanmaz, toplam uzunluk 7000 mm olan bu hat, bir besleme bölümünden oluşur - çok silindirli uydu kafası, çapraz pinner ve ardından bloklardan / kütüklerden 600 mm nihai genişliğe ve 2-3 mm kalınlığa kadar puf böreği yapan kalibratör, elektrik çizimleri ve kılavuzlarla birlikte gelir.Yıl: 2018
Pietroberto makarna rafinerisi yeni olarak yenilendi, tüm AET güvenlik hükümleriyle tamamlandı ve sertifikalı.Yıl: 2009
Kapasite | 1500 u/h |
---|---|
Hamur ağırlığı max. | 2000 g |
Hamur ağırlığı min. | 200 g |
---|