Komple ekmek üretim hattı König Bun production line

Yıl: 2012

Kapasite 5100 u/h
Hamur ağırlığı max. 85 g
Hamur ağırlığı min. 35 g

Komple ekmek üretim hattı König / Kemper / W&P Industrie Rex T6

Yıl: 2003

Kapasite 15600 u/h
Hamur ağırlığı max. 70 g
Hamur ağırlığı min. 50 g

Komple ekmek üretim hattı König Rex Classic T5 S / ECO 4000

Yıl: 2012

Kapasite 5100 u/h
Hamur ağırlığı max. 85 g
Hamur ağırlığı min. 35 g

Ekmek somunu şekillendirme hattı SUBAL PHC-110 COMPACT KN4/400 TSM-600

Yıl: 2004

Hamur ağırlığı min. 60 g
Hamur ağırlığı max. 600 g

Komple ekmek üretim hattı MECATHERM BLOC RT 2

Yıl: 2011

Kapasite 2500 u/h
Hamur ağırlığı max. 400 g
Hamur ağırlığı min. 100 g



Komple ekmek üretim hattı VMI + Mecatherm MA EH-CR + Tradivider

Yıl: 2014

Kapasite 2500 u/h
Hamur ağırlığı max. 1000 g
Hamur ağırlığı min. 200 g


Mecatherm önceden pişirilmiş dondurulmuş baget hattı

Yıl: 1996

Kapasite 2500 u/h
Hamur ağırlığı max. 900 g
Hamur ağırlığı min. 180 g

Benier, Capway, WP Winkler, Hartmann Kombi ekmek üretim hattı

Yıl: 2007

Kapasite 28000 u/h
Hamur ağırlığı max. 550 g
Hamur ağırlığı min. 40 g

Komple ekmek üretim hattı POLIN VBS-CB 300/4 SX 6080 GHIGL.

Yıl: 2010

Küçük ve orta ölçekli laboratuvarlara özel otomatik çözümlerle her türlü ekmeği yapmanızı sağlayan modüler hat. Olası formatlar: Konaklama 1. yol Demi baget 2 yollu 3 yollu sosisli sandviç 4 yönlü Fransız ayakkabı Yarı Fransız 5 yollu 6 yollu mini sosisli sandviç Mignon'un 7 yolu

Komple ekmek üretim hattı Mecatherm Tradivider

Yıl: 2016

Kapasite 2500 u/h
Hamur ağırlığı max. 400 g

Komple ekmek üretim hattı König Industrie Rex Futura line

Yıl: 2013

Kapasite 12000 u/h
Hamur ağırlığı max. 200 g
Hamur ağırlığı min. 30 g

Komple ekmek üretim hattı WP Kemper, WP-Haton Crustica line

Yıl: 2009

Kapasite 1500 u/h
Hamur ağırlığı max. 1200 g
Hamur ağırlığı min. 100 g

Komple ekmek üretim hattı Rondo Laminazione

Yıl: 2000

Rondo Laminazione pasta kaplama hattı Paslanmaz, toplam uzunluk 7000 mm olan bu hat, bir besleme bölümünden oluşur - çok silindirli uydu kafası, çapraz pinner ve ardından bloklardan / kütüklerden 600 mm nihai genişliğe ve 2-3 mm kalınlığa kadar puf böreği yapan kalibratör, elektrik çizimleri ve kılavuzlarla birlikte gelir.

Komple ekmek üretim hattı Konig KGV Combi 2000 line

Yıl: 2003

Kapasite 15000 u/h
Hamur ağırlığı max. 140 g
Hamur ağırlığı min. 30 g

Komple ekmek üretim hattı Pietroberto Raffinatrice/cilindro

Yıl: 2018

Pietroberto makarna rafinerisi yeni olarak yenilendi, tüm AET güvenlik hükümleriyle tamamlandı ve sertifikalı.


Komple ekmek üretim hattı WP Haton Crustica line

Yıl: 2009

Kapasite 1500 u/h
Hamur ağırlığı max. 2000 g
Hamur ağırlığı min. 200 g