açıklama
Kapasite: 3.000 kg/gün
Ürünler
- Gouda (yuvarlak ve dikdörtgen form)
- Tilsit (yuvarlak ve dikdörtgen form)
- Feta / Brinsa
- Mozzarella / Pasta Filata (toplar ve çubuklar)
- Tereyağı
Süt Alım Ünitesi: 20.000 l/h (5 adet)
Süt Soğutma Tankları: PLAVA
Süt Ayırıcı: 5,000 l/h
Tetra Pak Süt Pastörizatörü Tesisi: 5,000 l/h
Schwarte Peynir Kazanı: 5,000 l
Laboratuvar Peynir Fıçıları: 500 l
Açıklama
Bu Sergi, eksiksiz bir peynir üretim tesisine kapsamlı bir genel bakış sunmaktadır. Ekipman, süt alımından bitmiş ürünün paketlenmesine kadar tüm süreci kapsamaktadır. Tesis öncelikle organik keçi ve inek sütünden yarı sert ve yumuşak peynirler üreterek günlük 3.000 kg'a kadar peynir üretim kapasitesine ulaşmıştır.
Paketleme:
Manuel olarak paketlenen tereyağı haricinde, yukarıda listelenen tüm ürünler uygun paketleme makinelerine sahiptir. Bir mozzarella paketleme makinesi hariç tüm makineler tamamen çalışır durumdadır ve teknik açıdan iyi durumdadır.
Satış Nedeni:
Ekipman, mandıranın kapanması nedeniyle satılmaktadır.
Teknik Durum:
Olduğu gibi, olduğu yerde.
Daha fazla ayrıntı için lütfen "Belgeler" sekmesi altındaki PDF ekipman listesini indirin.
Bu açıklamalar otomatik olarak çevrilmiştir lütfen dikkat ediniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşın. Bu sınıflandırılmış reklamın bilgileri yalnızca gösterge niteliğindedir. Firmamız, satın almadan önce satıcıyla ayrıntıları kontrol etmenizi önerir.